Fii original si indraznet cu noul Ford KA+!

Spatios, economic, prietenos, cu o manevrabilitate iesita din comun, KA+ stabileste noile standarde din clasa mica.

Mare la un pret mic: rata lunara de la 449 lei* (TVA inclus) pentru Ford KA+ 1,19 70 CP, cu pachetul Essential inclus, adica sistem de aer conditionat manual, sistem radio-CD cu bluetooth si conexiune USB.

La dotarile din pachetul Essential se adauga si toate dotarile standard, pentru ca noul Ford KA+ sa iti ofere tot confortul si toata siguranta de care ai nevoie.

Protectie completa

Pe langa airbagurile frontale pentru pasagerul din fata si sofer, KA+ are si airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului.

Manevrabilitate mai mare

Sistemul de directie asistata electric (EPAS) se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara atunci cand parchezi si pentru a oferi o directie mai ferma. Spre deosebire de servodirectia conventionala (care functioneaza continuu si consuma mai multa energie si mai mult combustibil), sistemul nostru EPAS functioneaza numai atunci cand este necesar, facilitand un consum redus de combustibil.

Pornire din rampa mai facila

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa foloseste sistemul de franare pentru a impiedica alunecarea in spate a noului KA+ atunci cand pornesti din rampa. Daca sistemul este activ, KA+ ramane pe loc timp de 2-3 secunde dupa eliberarea franei. Astfel ai timp suficient sa muti piciorul pe pedala de acceleratie.

Mentine controlul in permanenta

Controlul tractiunii ajuta la prevenirea alunecarii rotii (sau a „supra-rotirii”) atunci cand conduci pe suprafete alunecoase. Usureaza condusul, ajutandu-te sa pastrezi controlul asupra noului KA+ pe drumuri cu gheata si in conditii de drum umed.

Monitorizare a presiunii in pneuri

Daca unul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri te avertizeaza imediat prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord. Aceasta avertizare iti permite sa opresti in siguranta, sa verifici presiunea in pneuri si sa remediezi orice eventuala problema.

*Pentru un autovehicul KA+ Essential 1,19 70 CP cutie manuala 5 trepte, consum mixt 5,0l/ 100 km, emisii 114g/km, in valoare de 8.950 Euro (pret lei 40.275 lei la un curs cu titlu de exemplu de [4,5] RON/1 EUR), TVA inclus, avans 16.230 lei (40%), valoarea totala a creditului va fi de 24.045 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii 4,57% (ROBOR la 3 luni + 3,75%), comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 449 lei, valoarea totala platibila 26.940 lei, DAE 4,67 %. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. In cazul in care se opteaza pentru asigurarea (facultativa) de viata, rata lunara devine 484,1 lei. Oferta este supusa unor termene si conditii si este valabila in limita stocului disponibil; oferta se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Campanie realizata exclusiv prin UniCredit Consumer Financing. Imaginea este cu titlu de prezentare.