PREZENTARE GENERALA

NOUL TRANSIT CONNECT


Fiecare Transit este construit cu un scop, iar Transit Connect nu face nici el exceptie.

Puternica, practica si fiabila, aceasta utilitara ofera spatiu de incarcare generos: 3 metri cubi pentru versiunea L1 (ampatament scurt) si 3,7 metri cubi pentru versiunea L2 (ampatament lung), cu pana la circa 1.000 kg de incarcatura. Un perete despartitor ingenios, prin care se poate incarca, iti permite, de asemenea, sa transporti in siguranta, in interiorul utilitarei, tevi, scari si alte incarcaturi lungi de pana la 3,0 m in versiunea L1 si de pana la 3,4 m in versiunea L2.

O gama de motoare avansate pe benzina si noile Ford EcoBlue diesel, combinate cu transmisii manuale cu cinci sau sase trepte de viteza sau cu o transmisie automata cu sase trepte de viteza, asigura niveluri ridicate de putere si cuplu, precum si o eficienta exceptionala a combustibilului: de la doar 3,8 l/100 km, cu emisii de CO2 nu mai mari de 99 g/km.

Transit Connect iti ofera, de asemenea, tehnologii care sa te mentina in siguranta, conectat, protejat si binedispus. Deoarece modelul Van are loc pentru trei persoane, iar versiunile Kombi pentru nu mai putin de sapte, ai, de asemenea, posibilitatea sa iei cu tine la fiecare lucrare o intreaga echipa, precum si materialele si echipamentele necesare realizarii lucrarii.

GALERIE

CARACTERISTICI

MODELE