PREZENTARE GENERALA

FORD TRANSIT COURIER


Capabil, fiabil si foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, la fel ca toate utilitarele Transit. Confortabil, placut la condus si plin de tehnologii inteligente, precum un autoturism Ford. Acesta este Transit Courier.

Forma compacta a vehiculului se traduce intr-o manevrabilitate superioara si, multumita uneia dintre cele mai bune raze de bracaj din clasa sa, poti negocia cu usurinta strazile inguste si spatiile de parcare stramte.

Nu te lasa insa pacalit de postura mica a noului Transit Courier; o suprafata de incarcare de 2,3 metri cubi iti ofera cu 10% mai mult volum de incarcare decat alte vehicule din aceeasi clasa. Opteaza pentru peretele despartitor pliabil, impreuna cu scaunul pentru pasager care poate fi „pliat si coborat” si vei beneficia, de asemenea, de o lungime de incarcare de top in clasa sa, de 2,59 m.

Si indiferent de cate ori va trebui sa opresti, opririle pentru alimentare nu vor fi multe. Acest lucru se intampla deoarece motorul pe benzina premiat EcoBoost de 1,0 l si motoarele avansate diesel Duratorq de 1,5 l asigura o economie de combustibil remarcabila si un nivel redus al emisiilor: pana la 3,7 L/100 km (76,3 mpg) si doar 96 g/km cu motorul Kombi TDCi de 1,5 l si 95 CP cu sistem Auto-Stop-Start si sistem de limitare a vitezei la 100 km/h.

Tehnologii avansate, inclusiv camera video pentru vizualizare spate, senzori de distanta la parcare si Asistenta la pornirea in rampa (si multe altele), sunt prevazute pentru a face fiecare deplasare in parte cat mai sigura, usoara si fara probleme posibil. Toate acestea in timp ce Ford SYNC cu comanda vocala te elibereaza, oferindu-ti posibilitatea de a prelua si de a efectua apeluri telefonice in modul hands-free. Mai mult, sistemul iti va citi cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primesti.*

*in functie de compatibilitatea telefonului

DESIGN

CARACTERISTICI

MODELE