PREZENTARE GENERALA

MUNCA SI MAI ASIDUA PENTRU AFACEREA TA.


Transit Custom, modelul de dimensiuni medii din gama noastra Transit, stabileste punctul de referinta pentru eficienta si spatiu de incarcare si va face o impresie notabila asupra clientilor tai.

Noile motoare Ford EcoBlue ofera mai multa putere si un cuplu mai mare, fiind insa mai ecologice si mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decat inainte.

Interiorul confortabil si rezistent al modelului Transit Custom iti va face ziua de lucru mai usoara. Cabina functioneaza ca un birou mobil, cu multe tehnologii avansate, cum ar fi sistemul nostru de conectivitate si divertisment SYNC cu comanda vocala. De asemenea, te bucuri de linistea oferita de cele cinci stele primite la testele de siguranta Euro NCAP.


Motoare de ultima generatie

Transit Custom ofera o gama noua de motoare Ford EcoBlue, inovatoare si puternice, TDCi de 2,0L. Aceste motoare, prin tehnologia lor avansata, nu ofera doar un consum scazut, ci si un nivel redus de emisii. De asemenea, ele indeplinesc standardele stricte de emisii ale legislatiei Euro Stage 6. Sunt motoare avansate, din multe puncte de vedere.Flexibilitate maxima

Superbul Transit Custom a fost creat pentru a intampina o gama variata de nevoi de afaceri. Ai la dispozitie versiuni diferite de caroserie pentru Van, Double-Cab-In-Van si Kombi. Poti alege ampatamentele L1 sau L2, un plafon standard sau unul inaltat. In plus, pe langa dotarile standard exista o gama variata de echipamente si alte avantaje suplimentare. Toate acestea te ajuta sa creezi modelul Transit Custom perfect pentru afacerea ta.


DESIGN

CARACTERISTICI

MODELE