Primexprod – Prezentare Generala

Primexprod – Prezentare Generala


Primexprod SRL s-a infiintat in anul 1993 dar este distribuitor autorizat pentru marca Ford in judetul Valcea din septembrie 2002.Domeniul principal de activitate dezvoltat de Primexprod este comercializarea de autovehicule, vanzarea de piese de schimb originale, accesorii si asigurarea de service autorizat pentru marca Ford. In prezent, Primexprod dispune de un showroom in Ramnicu Valcea in conformitate cu standardele Ford, a carui capacitate de expunere este de 6 autovehicule si un showroom in Targu Jiu cu o capacitate de expunere pentru 8 autovehicule.

Showroom-ul din Rm. Valcea se intinde pe o suprafata de 400 mp –efectiv construiti , iar service-ul dispune de 7 posturi de lucru ( 200mp ).Complexul din Tg. Jiu- showroom si service are o suprafata construita de 800 mp. In septembrie 2002 Primexprod a demarat cu 10 oameni ajungand in acest moment sa totalizeze peste 50 de angajati care acopera departamentele de vanzari, logistica, marketing, service si contabilitate, oameni pregatiti si preocupati mereu de satisfacerea nevoilor, dorintelor clientilor si de cresterea notorietatii brand-ului Ford pe plan local. Complexul din Rm. Valcea cuprinde un showroom nou in standardele internationale Ford, depozit de piese de schimb si service-ul care ofera urmatoarele servicii: mecanica, electrica, piese de schimb, accesorii, spalatorie auto.

„Am pus intotdeauna accentul pe munca in echipa. Cei care lucreaza la PRIMEXPROD au fost selectionati cu mare atentie dupa care am trecut la o pregatire a lor cu o maxima intensitate pentru a obtine de la ei un mod de lucru foarte adaptat la strategia firmei noastre pe termen mediu si lung si, de asemenea in consonanta cu cerintele standardelor FORD. Am reusit aceste lucruri in mare masura dovada fiind rezultatele de vanzari foarte bune inregistrate de noi pe piata locala si o apreciere din partea clientilor nostri de service” ne marturiseste Gabriel Regep, director general Primexprod. Primexprod s-a implicat mereu in sustinerea la nivel local a campaniilor de marketing recomandate de Romcar, reprezentantul Ford pentru Romania, dar si in activitati independente cum ar fi saloanele auto, sesiuni de drive test promovand produsele Ford.

Vanzarile record din ultima perioada anului reprezinta o dovada a faptului ca marca Ford este bine reprezentata de catre societatea noastra la nivel local. Masinile Ford sunt fiabile, usor de condus, insa Ford-ul ofera clientilor nu numai masini, ci si un intreg pachet de beneficii, urmarindu-se datorita acestui fapt atragerea de noi clienti dar si ca cei din portofoliul nostru sa ramana fideli marcii constienti de ceea ce reprezinta a fi posesor de Ford. Clientii nostrii au posibilitatea testarii oricarui autovehicul din gama Ford la showroom. Primexprod invita toti clientii si potentialii clienti sa simta diferenta intre Ford si celelalte marci, aceasta diferenta fiind vizibila in fiecare aspect al marcii Ford- dovada in acest sens o reprezinta zecile de autoturisme si autoutilitare vandute de la inceputul anului si pana in prezent de Primexprod. Consultantii de vanzari Primexprod sunt instruiti si pot oferi servicii de consiliere in ceea ce priveste firma de leasing astfel incat, pot indruma clientii catre firma care se potriveste cel mai bine cerintelor si posibilitatilor financiare ale acestora. Dupa cum stim, clientii zilelor noastre sunt din ce in ce mai exigenti iar pentru acest lucru echipa noastra este pregatita sa faca fata pana la cel mai mic detaliu.

In august 2006 Primexprod a obtinut certificatul de calitate ISO 9001. Service-urile de la Ramnicu Valcea si Tg. Jiu presteaza toata gama de lucrari de garantie-postgarantie, avand in dotare testere si echipamente speciale recomandate de producator. Personalul din cadrul service-ului a urmat cursuri de specialitate astfel incat sa poata satisface exigentele clientilor indiferent de modelul Ford pe care acestia il detin. Primexprod a reusit intr-un timp relativ scurt sa dezvolte imaginea Ford-ului in zona, gratie perseverentei si profesionalismului echipei, iar rezultatele excelente din domeniul vanzarilor si nu numai demonstreaza ca obiectivele noastre au fost realizate cu brio. Pentru a va convinge de ceea ce va putem oferi va asteptam sa ne vizitati la sediul nostru.