Verificari de sezon

Iti pregatim masina pentru fiecare sezon.

Pre-verificare I.T.P.

Un mod sigur de a preveni un refuz ITP

Daca masina ta are mai mult de 2 ani, trebuie sa treaca prin verificarea tehnica anuala pentru a fi sigur ca indeplineste normele de siguranta a circulatiei pe drumurile publice si standardele de protectia mediului. Cel mai bun loc pentru efectuarea inspectiei este reteaua de reparatori autorizati Ford.

  • Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme si autoutilitare gratuita ***

Stergatoare

Stergatoarele lucreaza neobosit pentru a-ti mentine parbrizul curat, dar trebuie sa fie verificate in mod regulat. Vei gasi lamele de inlocuire pentru toate modelele noastre la dealer-ul tau Ford sau la reparatorul autorizat. 

Ca sa ai o imagine clara asupra drumului ce ti se asterne in fata

Lamele stergatoarelor de parbriz ar putea sa nu para extraordinar de importante. Totusi, chiar si o ploaie usoara iti poate limita considerabil vizibilitatea in timp ce conduci.

La fel, si praful care trebuie curatat rapid si eficient. Prin urmare, este important sa pastrezi lamelele stergatoarelor de parbriz de pe modelul tau Ford in cea mai buna forma. Aceasta se face prin verificarea modului cum functioneaza si inlocuirea lor periodica.

Inlocuire set lamele stergator parbriz:

  • Fiesta, Fusion 148 lei ***
  • Focus, C-MAX 148 lei ***
  • Mondeo, S-MAX, Kuga 182 lei ***
  • Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect 101 lei ***
  • Ford Transit 120 lei ***

 

Filtre pentru habitaclu

Filtrele pentru habitaclu Ford sunt cea mai buna metoda de a te proteja pe tine si familia ta de praf, mirosuri si diferite impuritati. 

Filtre pentru habitaclu Ford Plus 

Pastreaza aerul proaspat si curat in interiorul vehiculului tau. Cea mai buna metoda de a te proteja pe tine si familia ta de praf, mirosuri si diferite impuritati. 

Nu exista nimic mai bun ca un mediu placut in interiorul vehiculului tau. Cu filtrul nostru pentru habitaclu, este usor sa eviti intrarea in habitaclu a substantelor nocive, cum ar fi particulele de motorina si benzina, ori a polenului si mirosurilor neplacute. ***