AUTOSASIUL CU CABINA FORD TRANSIT


Rezistenta si calitatea constructiei specifice unei camionete. Agilitatea si eficienta unui vehicul comercial usor. Flexibilitatea unei platforme care permite o mare varietate de conversii.

Modelat dupa nevoile reale ale proprietarilor, proiectat in parteneriat cu industria constructoare de caroserii si construit pentru a oferi o fundatie solida afacerii tale.

Cu optiuni de ampatament, doua versiuni de cabina si trei optiuni de transmisie, beneficiezi de flexibilitate si posibilitati de alegere excelente.

O gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri dezvolta putere sporita si prezinta o mai buna eficienta a combustibilului, in timp ce reduc nivelul emisiilor.

Lista lunga de dotari si de tehnologii, plus cabina bine echipata, fac calatoriile mai usoare si mai confortabile.

Indiferent daca ai nevoie de o furgoneta carosata, dropside sau cu bena, o furgoneta frigorifica, un atelier mobil, un vehicul pentru situatii de urgenta sau o rulota pentru camping, noul autosasiu cu cabina Ford Transit poate fi alegerea perfecta.


Noile motoare Ford EcoBlue TDCi sunt cu mult avansate

Transit dispune de o gama de noi motoare inovatoare și puternice Ford EcoBlue 2.0L TDCi. Acestea respecta standardele stricte Euro 6 si beneficiaza de o tehnologie avansata, care imbunatateste eficienta consumului de combustibil si puterea furnizata, in timp ce reduce emisiile.Extrem de adaptabil. Extraordinar de flexibil

Noul autosasiu cu cabina Ford Transit este proiectat pentru a fi compatibil cu orice fel conversie posibila.

Un sasiu extrem de solid si rezistent, disponibil in cinci variante de ampatament, ofera optiuni de masa bruta a vehiculului de la 3.100 kg la 4.700 kg. De asemenea, poti alege o caroserie cu cabina simpla sau dubla, pentru a transporta pana la sapte persoane.

Gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri ofera trei niveluri de putere, transmisie manuala sau automata si tractiune pe fata, pe spate sau integrala.


PRETURI SI PROMOTII

DESIGN

CARACTERISTICI

MODELE