PREZENTARE GENERALA

CEA MAI MARE UTILITARA, PENTRU CELE MAI EXIGENTE AFACERI


Se poate spune pe buna dreptate ca Ford Transit este o legenda in gama vehiculelor comerciale.
Si e simplu sa-ti dai seama de ce.

Este cea mai mare utilitara din gama noastra, este fiabila, puternica, sigura si rezistenta si suficient de capabila pentru a face fata tuturor provocarilor.

La toate acestea se adauga o gama complet noua de motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, care dezvolta putere sporita si prezinta o mai buna eficienta a combustibilului, in timp ce reduc nivelul emisiilor. In plus, am proiectat noul Transit astfel incat sa beneficieze de intervale de service si mai lungi, ducand la o reducere si mai mare a costurilor de exploatare.

Ca intotdeauna, te vei bucura in continuare de o cabina extrem de confortabila si rezistenta si de numeroase tehnologii, care sa-ti usureze condusul si ziua de lucru.


Noile motoare Ford EcoBlue TDCi sunt cu mult avansate

Noul Transit este disponibil cu o gama larga de motoare noi Ford EcoBlue TDCi de 2 litri, inovatoare si puternice. Acestea nu iti ofera doar tehnologii avansate, care imbunatatesc eficienta combustibilului si puterea, in timp ce reduc emisiile, ci respecta si cerintele stricte ale legislatiei privind emisiile Euro Stage 6. Sunt motoare avansate, din mai multe puncte de vedere.Flexibilitate maxima

Aproape fiecare aspect al unui Transit poate fi specificat astfel incat sa iti satisfaca nevoile de afaceri. Ai la dispozitie mai multe versiuni de cabina: Van, Double-Cab-In-Van si Kombi. Sunt disponibile trei lungimi de caroserie si doua inaltimi ale plafonului, oferind un spatiu de incarcare de pana la 15,1 m3 si o suprafata de incarcare de pana la 4,2 m. Optiunile de greutate bruta a vehiculului (GVM) variaza de la 2.900 la 4.700 kg. Sunt disponibile trei variante de tractiune: tractiune pe fata (FWD), tractiune pe spate (RWD) si tractiune integrala (AWD), 3 niveluri de putere asigurate de seria de motoare noi Ford EcoBlue TDCi de 2 litri si transmisie manuala sau automata. In plus, este disponibila o gama larga de echipamente optionale, inclusiv optiuni SVO pentru cerintele tale speciale. Configureaza-ti noul Transit asa cum doresti.


PRETURI SI PROMOTII

DESIGN

CARACTERISTICI

MODELE