AUTOSASIUL CU CABINA FORD TRANSIT


Rezistenta si calitatea constructiei specifice unei camionete. Agilitatea si eficienta unui vehicul comercial usor. Flexibilitatea unei platforme care permite o mare varietate de conversii.

Modelat dupa nevoile reale ale proprietarilor, proiectat in parteneriat cu industria constructoare de caroserii si construit pentru a oferi o fundatie solida afacerii tale.

Cu optiuni de ampatament, doua versiuni de cabina si trei optiuni de transmisie, beneficiezi de flexibilitate si posibilitati de alegere excelente.

O gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri dezvolta putere sporita si prezinta o mai buna eficienta a combustibilului, in timp ce reduc nivelul emisiilor.

Lista lunga de dotari si de tehnologii, plus cabina bine echipata, fac calatoriile mai usoare si mai confortabile.

Indiferent daca ai nevoie de o furgoneta carosata, dropside sau cu bena, o furgoneta frigorifica, un atelier mobil, un vehicul pentru situatii de urgenta sau o rulota pentru camping, noul autosasiu cu cabina Ford Transit poate fi alegerea perfecta.


Noile motoare Ford EcoBlue TDCi sunt cu mult avansate

Transit dispune de o gama de noi motoare inovatoare și puternice Ford EcoBlue 2.0L TDCi. Acestea respecta standardele stricte Euro 6 si beneficiaza de o tehnologie avansata, care imbunatateste eficienta consumului de combustibil si puterea furnizata, in timp ce reduce emisiile.



Extrem de adaptabil. Extraordinar de flexibil

Noul autosasiu cu cabina Ford Transit este proiectat pentru a fi compatibil cu orice fel conversie posibila.

Un sasiu extrem de solid si rezistent, disponibil in cinci variante de ampatament, ofera optiuni de masa bruta a vehiculului de la 3.100 kg la 4.700 kg. De asemenea, poti alege o caroserie cu cabina simpla sau dubla, pentru a transporta pana la sapte persoane.

Gama de noi motoare Ford EcoBlue TDCi de 2 litri ofera trei niveluri de putere, transmisie manuala sau automata si tractiune pe fata, pe spate sau integrala.


PRETURI SI PROMOTII

DESIGN

CARACTERISTICI

MODELE